Η Medochemie αποχαιρετά με θλίψη τον καθηγητή Μιχάλη Πιερή


Η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie αποχαιρετά με θλίψη τον διακεκριμένο επιστήμονα, θερμό φίλο και στενό συνεργάτη καθηγητή Μιχάλη Πιερή.

Ο καθηγητής Μιχάλης Πιερής με το πλούσιο έργο του ως ερευνητής επιστήμονας, ποιητής, συγγραφέας και σκηνοθέτης λάμπρυνε και φώτισε τα ελληνικά γράμματα. Αναζήτησε την αυθεντική ψυχή της Κύπρου, σκάβοντας βαθιά στην παράδοση προβάλλοντας τα σπουδαία ιστορικά και λογοτεχνικά κείμενα.

Ίδρυσε το Πολιτιστικό Κέντρο και το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Κύπρου δια μέσου του οποίου ανέδειξε τα αριστουργήματα της ελληνικής γραμματείας, προάγοντας τον εξαίσιο λόγο με μια μοναδική  αισθητική προσέγγιση.

Η Medochemie θα τον μνημονεύει πάντα για την πολύχρονη συνεργασία. Μέσα από αυτή έγινε κατορθωτό το σημαντικό του έργο να φτάσει σε πολύ μεγάλο αριθμό συνεργατών της Εταιρείας, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν πολύτιμες αισθητικές εμπειρίες.

Η μνήμη και το πνεύμα του θα ζουν αιώνια μέσα από το τεράστιο έργο του που αφήνει ως παρακαταθήκη στους εμπνευσμένους μαθητές, φοιτητές και συνεργάτες του.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











765