Δωρεά αναπνευστήρων από τη Remedica στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Γ. Νοσοκομείου Λευκωσίας.


Η Remedica συνεχίζοντας τη στήριξη στις προσπάθειες του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19, προχώρησε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στην παράδοση  δέκα καινούριων αναπνευστήρων στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας. Οι αναπνευστήρες θα τοποθετηθούν στη  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο Ανώτερος εκτελεστικός διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Remedica Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου δήλωσε «Η REMEDICA διαχρονικά συνεισφέρει με όλες της τις δυνάμεις, κάθε φορά που το επιβάλουν οι ανάγκες της πατρίδας μας. Ωστόσο, οι πρωτόγνωρες αυτές καταστάσεις απαιτούν σωστή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, ώστε η βοήθεια να είναι στοχευμένη και ουσιαστική. Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία μας βρίσκεται δίπλα στις πραγματικές ανάγκες των νοσοκομείων καθώς και στο παρελθόν είχαμε κάνει δωρεά χλωροκίνης στο υπουργείο υγείας, 10 αναπνευστήρες και ιατρικό εξοπλισμό»

Οι αναπνευστήρες αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση παγκοσμίως. Παρόλα αυτά, η Remedica, μερίμνησε ώστε να εξασφαλιστεί ο τόσο αναγκαίος αυτός νοσοκομειακός εξοπλισμός προκειμένου να ενισχύσει τις ικανότητες του συστήματος υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











863