Τέσσερα από τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στα Νοσ. Λάρνακας και Αναφοράς


Τέσσερα από τα σημερινά επιβεβαιωμένα κρούσματα, αφορούν ασθενείς με κορωνοϊό που ανήκουν στο δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και του Νοσοκομείου Αναφοράς. Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι από τα  32 επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα, δύο αφορούν  νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και δύο νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αναφοράς.

Συγκεκριμένα  στο Νοσοκομείο Αναφοράς ένας νοσηλευτής και μία νοσηλεύτρια εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Πρόκειται για νοσηλεύτρια, η οποία επιβεβαιώθηκε χθες ενώ ο νοσηλευτής ανήκει στα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν σήμερα. Οι δύο νοσηλευτές εκτελούν καθήκοντα σε θαλάμους όπου υπάρχουν ασθενείς με κορωνοϊό και αμέσως μετά την επιβεβαίωση τους τέθηκαν σε περιορισμό για 14 μέρες.

Τα επιβεβαιωτικά αποτελέσματα της νοσηλεύτριας ανακοινώθηκαν χθες και περισσότερα από είκοσι άτομα, που ήρθαν σε επαφή μαζί της, κλήθηκαν σήμερα να δώσουν δείγματα για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ οι επαφές του νοσηλευτή δεν έχουν ακόμα ιχνηλατηθεί.

Στο μεταξύ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, δύο νοσηλευτές που εκτελούν καθήκοντα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του νοσηλευτηρίου, έχουν επιβεβαιωθεί ότι έχουν κρούσματα κορωνοϊού

Αμέσως οι δύο νοσηλευτές τέθηκαν σε περιορισμό για 14 μέρες ενώ θα αρχίσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











485