Στο Νοσοκομείο Λεμεσού γυναίκα που ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία


ΚΥΠΕ - Στην απομόνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού βρίσκεται γυναίκα η οποία είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, η γυναίκα ήρθε σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα πριν από μία βδομάδα αλλά δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα. 

Ως εκ τούτου, αναμένεται να κρατηθεί για νοσηλεία προληπτικά για ακόμα μία βδομάδα, μέχρι να συμπληρωθούν οι 14 ημέρες που χρειάζεται για να διαπιστωθεί εάν φέρει τον κορωνοϊό. 

Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Λεμεσού Χρίστος Νικολάου είπε ότι η γυναίκα κρατήθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. 
Κληθείς να σχολιάσει ότι ο χώρος των Πρώτων Βοηθειών άδειασε όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε εκεί, ανέφερε ότι αυτό έγινε βάσει του Πρωτοκόλλου. «Απλώς μεταφέραμε τον κόσμο κάπου αλλού μέχρι να περάσει η γυναίκα από τον χώρο για να μεταφερθεί στο δωμάτιο που είναι διαρρυθμισμένο κατάλληλα», σημείωσε. 

Η γυναίκα βρίσκεται τώρα, συνέχισε, στον 5ο όροφο του Νοσοκομείου Λεμεσού όπου υπάρχουν τέσσερα δωμάτια απομονωμένα, κατάλληλα για τον σκοπό αυτό.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











680