Σε οκτώ σημεία της Λεμεσού οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι εργαζομένων


Άρχισαν το πρωί δειγματοληπτικές εξετάσεις εργαζομένων του δημόσιου, ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε οκτώ σημεία της Λεμεσού, στο πλαίσιο εφαρμογής των τελευταίων μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για αντιμετώπιση της πανδημίας το κορωνοϊού.
 Ή όλη διαδικασία γίνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής και τα άτομα που προσέρχονται, παραμένουν στα οχήματα τους, από όπου τους λαμβάνεται δείγμα. Σημειώνεται πως οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι γίνονται κατόπιν ραντεβού.
Την ίδια ώρα δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τους επαγγελματίες υγείας άρχισαν το πρωί στον χώρο στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.
Σήμερα, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού, νοσηλεύονταν μέχρι το μεσημέρι 21 άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, ενώ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στον 1ο όροφο, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι δυο ασθενείς με κορωνοϊο και άλλοι τέσσερις με ύποπτα συμπτώματα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, από τις επτά χθες βράδυ μέχρι τις επτά σήμερα το πρωί, προσήλθαν πέντε άτομα στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού με ύποπτα συμπτώματα, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν εισαγωγή.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











763