Σε 24ωρη απεργία το προσωπικό τμημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού


ΚΥΠΕ- Χωρίς το προσωπικό τεσσάρων τμημάτων θα βρεθεί αύριο Πέμπτη το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, λόγω 24ωρης απεργίας, για την έλλειψη προσωπικού.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση των συντεχνιών "εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, το προσωπικό του Νοσοκομείου που ανήκει στα τμήματα καθαριότητας, Βοηθών θαλάμου, Εργάτες μαγειρείου Κουζίνας καθώς και κλητήρων των χειρουργείων, αποφάσισε όπως κατέλθει σε 24ωρη απεργία".
Η απεργία ξεκινά από αύριο, Πέμπτη  4 Ιουλίου και ώρα 6:30 το πρωί, προστίθεται.
Το προσωπικό των πιο πάνω τμημάτων ζητά τη συμπλήρωση των κενών θέσεων και μακροχρόνιων αδειών ασθενείας, έτσι ώστε να μπορούν να πάρουν τις άδειες ανάπαυσης και τα έξτρα που τους οφείλει η υπηρεσία, ως επίσης και την πρόσληψη κλητήρων αντικανονικού ωραρίου καθώς και κλητήρων χειρουργείου.
"Λυπούμαστε για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία ενδεχομένως προκληθεί στους ασθενείς αλλά δυστυχώς το προσωπικό του Νοσοκομείου Λεμεσού βρίσκεται πλέον σε οριακά σημεία", καταλήγει η ανακοίνωση.
Να σημειωθεί ότι η αυριανή απεργία συμπίπτει με προγραμματισμένη επίσκεψη, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού,  της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας, που θα πραγματοποιηθεί στις 10:00.
 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter
414