Πέντε ασθενείς στο θάλαμο ύποπτων περιστατικών του Γ.Ν. Πάφου


Πέντε ασθενείς νοσηλεύονται μέχρι στιγμής  στο θάλαμο ύποπτων περιστατικών του ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με τον Επιστημονικό Διευθυντή του Νοσοκομείου, Δρα Ιωσήφ Μουτήρη. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Δρ Μουτήρης ανέφερε πως έχουν περάσει αρκετοί ασθενείς από το Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας – Κέντρο Διαλογής του Νοσοκομείου Πάφου και εξετάστηκαν, εκ των οποίων οι δύο εισήχθησαν σήμερα στο Θάλαμο ύποπτων περιστατικών, στον οποίο νοσηλεύονται συνολικά πέντε άτομα.

Ανέφερε επίσης ότι και από το  Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών πέρασαν σήμερα αρκετοί ασθενείς με άλλα προβλήματα υγείας που δεν σχετίζονται με τον κορωνοϊό. Οι ασθενείς αυτοί εξετάστηκαν , κάποιοι εξ αυτών θα νοσηλευτούν σε άλλα νοσοκομεία και άλλοι πήραν εξιτήριο.

Ο Δρ Μουτήρης έστειλε τις ευχές του για το Πάσχα στο ιατρικό και  νοσηλευτικό όλων των νοσοκομείων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στου ασθενείς.  Εξάλλου η Νίκη Κανδαρή, νοσηλεύτρια του Κέντρου Βραχείας Νοσηλείας ευχήθηκε Χριστός Ανέστη και υπομονή, λέγοντας ότι "θα τα καταφέρουμε μένοντας στο σπίτι".




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











542