Δυο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα διασωληνωμένα στο Γ. Νοσοκομείο Λεμεσού


Διασωληνωμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού βρίσκονται δυο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, μετά τον θάνατο του 63χρονου Βρετανού, κάποια πρόσωπα αναμένουν τα αποτελέσματα τους, ενώ σε δυο πρόσωπα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.
Αυτό ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ Λεμεσού - Πάφου Χρίστος Νικολάου, προσθέτοντας ότι ένα ύποπτο κρούσμα έφτασε από το ΤΑΕΠ Πάφου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και γίνονται οι σχετικές εξετάσεις. Η κατάσταση των προσώπων που είναι διασωληνωμένα παραμένει σοβαρά αλλά σταθερή, πρόσθεσε.

Επιπρόσθετα, συνέχισε, αρνητικά είναι τα αποτελέσματα για δυο πρόσωπα που ανέμεναν αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζουν να παραμένουν στον 5ο όροφο του νοσοκομείου, ενώ εκκρεμούν ακόμη τα αποτελέσματα για αριθμό προσώπων.

Υπενθύμισε δε ότι με την παράταση 72 ωρών που δόθηκε στα μέτρα που είχαν εξαγγελθεί την περασμένη εβδομάδα έχει ανασταλεί η λειτουργία στα Νοσοκομεία Λεμεσού - Πάφου, με τα ΤΑΕ να εργάζονται με προσωπικό ασφαλείας μόνο για εξαιρετικά επείγοντα περιστατικά.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού απεβίωσε χθες 63χρονος Βρετανός, ο οποίος είχε μεταφερθεί από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου,

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ - 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











729