Διασωληνωμένοι στο ΓΝ Λεμεσού τέσσερις ασθενείς με κορωνοϊό


Στους τέσσερις έφτασε ο αριθμός των ασθενών που είναι διασωληνωμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για διαμόρφωση της ψυχιατρικής πτέρυγας που θα λειτουργήσει σε θάλαμο βραχείας νοσηλείας.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ Επαρχιών Λεμεσού - Πάφου, Χρίστος Νικολάου, στο ΓΝ Λεμεσού, μέχρι το μεσημέρι, νοσηλεύονται οκτώ επιβεβαιωμένα περιστατικά, εκ των οποίων τα τέσσερα διασωληνωμένα.
 
Άλλα 16 ύποπτα περιστατικά αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και  Γενετικής, συμπλήρωσε.
 
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των προσπαθειών για αποσυμφόρηση του 5ου ορόφου όπου νοσηλεύονται επιβεβαιωμένα και ύποπτα περιστατικά, γίνεται διαμόρφωση της ψυχιατρικής πτέρυγας του νοσοκομείου, που θα λειτουργήσει ως θάλαμος βραχείας νοσηλείας.
 
Ο κ.Νικολάου ανέφερε ότι για το σκοπό αυτό έχουν παραγγελθεί οι αναγκαίες προμήθειες και μεταφέρθηκε εξοπλισμός, ενώ αναμένεται πως ο θάλαμος θα είναι έτοιμος για λειτουργία εντός 24ωρού.
 
Ερωτηθείς σχετικά, ο ΕΔ του ΟΚΥπΥ Επαρχιών Λεμεσού - Πάφου, που έχει προσβληθεί από τον ιό, είπε πως ο ίδιος νιώθει καλά στην υγεία του και εντός της εβδομάδας αναμένει τα αποτελέσματα δυο εξετάσεων ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο έχει αποθεραπευτεί.
 
Εάν όλα πάνε καλά, τότε το πιθανότερο είναι να επιστρέψω στα καθήκοντα μου την Παρασκευή, πρόσθεσε.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











731