Διαρροή συμπιεσμένου οξυγόνου στο Γεν. Νοσοκομείο Αμμοχώστου


ΚΥΠΕ- Διαρροή συμπιεσμένου οξυγόνου σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας γύρω στις 05.30 το πρωί, έγινε αντιληπτή διαρροή συμπιεσμένου οξυγόνου που βρισκόταν σε μεγάλο σε χωρητικότητα ντεπόζιτο, που βρίσκεται στο υπόγειο του Νοσοκομείου.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας καθώς και της Αστυνομίας και απέκλεισαν το χώρο του  Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών. 

Συνολικά τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στο Νοσοκομείο και με τη βοήθεια της Αστυνομίας και του νοσηλευτικού προσωπικού ορισμένοι από τους ασθενείς μετακινήθηκαν από τα δωμάτια τους στο χώρο υποδοχής, χωρίς να πάθει κανένας οτιδήποτε από τη διαρροή.

Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο παρέμειναν στον εξωτερικό χώρο του νοσηλευτηρίου, αφού αποκλείστηκαν οι είσοδοι του Νοσοκομείου και λίγο πριν τις οκτώ το πρωί τους επετράπη η είσοδος στο κτίριο από τη κεντρική πύλη.

Η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατάφεραν να περιορίσουν την διαρροή του συμπιεσμένου οξυγόνου και τα ακριβή αίτια της διαρροής θα διαφανούν κατά τη διάρκεια έρευνας που θα διενεργηθεί αργότερα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











756