Αρνητικά τα δείγματα ιατρών και ασθενών του Γ.Ν. Λάρνακας που ήρθαν σε επαφή με κρούσμα


 Αρνητικά είναι και τα 180 δείγματα ιατρικού προσωπικού, νοσηλευτών και ασθενών του Γενικού νοσοκομείου Λάρνακας που ήρθαν σε άμεση επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Ωστόσο, παρά τα αισιόδοξα αποτελέσματα, μεγάλο είναι το πλήγμα που δέχτηκε το νοσοκομείο καθώς 18 γιατροί, 28 νοσηλευτές και 6 άτομα από το βοηθητικό προσωπικό τέθηκαν σε περιορισμό.

Για σκοπούς εύρυθμης λειτουργίας του νοσοκομείου, σύμφωνα με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Νοσοκομείου Γεώργιο Καροτσάκη, έγινε επίταξη οκτώ παθολόγων, ενώ υπάρχουν σκέψεις να επιταχθούν γιατροί και από άλλες ειδικότητες.

Ο κ. Καροτσάκης ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως τη Δευτέρα θα δημιουργηθούν στο νοσοκομείο δύο δωμάτια εξέτασης ανηλίκων που θεωρούνται ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού. Επίσης, σύμφωνα πάντα με τον εκτελεστικό διευθυντή, γίνονται ενέργειες και δράσεις για την αύξηση εξέτασης και νοσηλείας ύποπτων περιστατικών από 4 κλίνες σε 16 και στην συνέχεια από μεγαλύτερο αριθμό κλινών. Επιπρόσθετα, συμπληρώνει ο κ. Καροτσάκης, θα δημιουργηθούν χώροι ημερήσιας φροντίδας με στόχο την παροχή περισσότερων υπηρεσιών στους συνανθρώπους μας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











390