Δωρεάν rapid και PCR test στα κέντρα της NIPD Genetics για ιχνηλάτηση και ειδικές κατηγορίες


Στα πλαίσια του Κυβερνητικού προγράμματος

H NIPD Genetics πιστή στη δέσμευσή της για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο κυβερνητικό πρόγραμμα για διενέργεια μοριακής εξέτασης COVID-19 (PCR test), σε πολίτες που παρουσιάζουν συμπτώματα της νόσου COVID-19 ή κατέχουν Self-test με θετική ένδειξη, κατόπιν παραπομπής από τον Προσωπικό τους Ιατρό. Υπενθυμίζουμε ότι η NIPD Genetics συμμετέχει ήδη στο πρόγραμμα της κυβέρνησης για τη διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου SARS-CoV-2 (Rapid test) σε στενές επαφές κρουσμάτων και ειδικές κατηγορίες, όπως καθορίζονται από το Υπουργείο Υγείας.

Οι πολίτες που εμπίπτουν στις κατηγορίες αυτές μπορούν να απευθύνονται στα κλινικά δειγματοληπτικά κέντρα της NIPD Genetics σε όλες τις επαρχίες, για διενέργεια εξετάσεων PCR αλλά και Rapid test. Οι εξετάσεις θα διενεργούνται στις κανονικές ώρες λειτουργίας των δειγματοληπτικών κέντρων σε όλες τις επαρχίες:

  • Λακατάμια, Λατσιά, Πλατύ Αγλαντζιάς, Αθηένου, Λάρνακα, Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό και Παραλίμνι

Δευτέρα–Παρασκευή από τις 07:00-15:00, Σάββατο 07:00-13:00. Κυριακή κλειστά.

  • Έγκωμη και οδός Κολωνακίου στη Λεμεσό

Δευτέρα–Παρασκευή από τις 07:00-15:00 (κλινικές αναλύσεις & εξετάσεις COVID-19) / 15:00 – 18:00 (εξετάσεις COVID-19 μόνο), Σάββατο 07:00-13:00. Κυριακή κλειστά.

  • Πάφος

Δευτέρα-Παρασκευή: 07:00-14:00, Σάββατο 07:00-10:00. Κυριακή κλειστό.

Κατά την προσέλευση  τους στα κέντρα δειγματοληψίας, οι πολίτες καλούνται να δείξουν τον κωδικό που έχουν λάβει σε σχετικό SMS μήνυμα στο κινητό τους από το Υπουργείο Υγείας και να επιδείξουν το έγγραφο ταυτοποίησής τους. Τα αποτελέσματα θα αποστέλλονται με SMS στο κινητό που έχει δηλωθεί κατά την καταχώρηση των στοιχείων των πολιτών. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες, ο κωδικός και κατά συνέπεια η παραπομπή για την εξέταση δεν θα ισχύει μετά την παρέλευση τριών (3) ημερών από την λήψη του μηνύματος.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στη Γραμμή Ιχνηλάτησης στο 1474.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα κέντρα δειγματοληψίας της NIPD Genetics, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nipdlabs.com.cy.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter1960