Κλειστό θα παραμείνει το Κέντρο Υγείας Έγκωμης την περίοδο 10-14 Δεκεμβρίου 2018


Οι Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας ενημερώνουν ότι το Κέντρο Υγείας Έγκωμης θα παραμείνει κλειστό την περίοδο 10-14 Δεκεμβρίου 2018, λόγω μετακίνησης του αρχείου και του εξοπλισμού από το Κέντρο Υγείας Αγίου Δομετίου, του οποίου η λειτουργία τερματίζεται από τις 10 Δεκεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και της συμπλεγματοποίησης των Κέντρων Υγείας της αστικής Λευκωσίας.

Ο κύκλος εργασιών του Κέντρου Υγείας Αγίου Δομετίου θα μεταφερθεί από τις 17 Δεκεμβρίου 2018 στο Κέντρο Υγείας Έγκωμης.

Σημειώνεται ότι ο κύκλος εργασιών του Κέντρου Υγείας Έγκωμης για την περίοδο 10-14 Δεκεμβρίου 2018 θα μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας του Παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Οι κάτοικοι των περιοχών Έγκωμης και Αγίου Δομετίου θα μπορούν να εξυπηρετούνται στο Κέντρο Υγείας Παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας ή/και σε οποιοδήποτε άλλο Κέντρο Υγείας.

Επισημαίνεται ότι το Κέντρο Αίματος που στεγάζεται στο Κέντρο Υγείας Έγκωμης θα συνεχίσει απρόσκοπτα τις εργασίες του.

Υπενθυμίζεται ότι τα Κέντρα Υγείας Παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Λατσιών, Λακατάμειας, Στροβόλου, Καϊμακλίου και Αγλαντζιάς λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο καθημερινά από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. (τελευταία εγγραφή ασθενών στις 7 μ.μ.) και το Σάββατο από τις 8 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ. (τελευταία εγγραφή ασθενών στις 12 μ.).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











848