Κίν. Αλληλεγγύη: Πρωτόγονες οι συνθήκες στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας


«Έχουμε κάνει και στο παρελθόν καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο αλλά με λύπη πληροφορούμαστε ότι οι συνθήκες διαβίωσης των ασθενών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αθαλάσσας, όχι μόνο δεν βελτιώνονται αλλά χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα, με αποκορύφωμα την έλλειψη ζεστού νερού για μπάνιο την τελευταία εβδομάδα».

Αυτό ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλληλεγγύη, Γιάννης Σελινόπουλος και τόνισε ότι: «Μετά από καταγγελίες και προτροπές του Κινήματος Αλληλεγγύη, μέσω Δελτίων Τύπου τους τελευταίους μήνες προς το υπουργείο Υγείας, για τις συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο Αθαλάσσας, η κατάσταση ουδόλως έχει αλλάξει».

«Δεν είναι η πρώτη και δυστυχώς είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είναι ούτε η τελευταία φορά, που αναφερόμαστε στις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης και εργασίας, που επικρατούν στο νοσοκομείο Αθαλάσσας» πρόσθεσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος.

«Οι συνθήκες του ψυχιατρείου παραμένουν πρωτόγονες» είπε χαρακτηριστικά.

«Το Υπουργείο Υγείας πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του, να αντιληφθεί τις αδυναμίες και τις στρεβλώσεις που υπάρχουν, να προχωρήσει άμεσα σε επίλυση των σοβαρών προβλημάτων και να αντιληφθεί ότι είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου για τη νοσηλεία των ψυχιατρικών ασθενών» ανέφερε ο κύριος Σελινόπουλος.

Καταληκτικά, ο Εκπρόσωπος Τύπου είπε ότι «οι ψυχιατρικοί ασθενείς είναι σε τελική ανάλυση οι πλέον ανυπεράσπιστοι λόγω της κατάστασης τους».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











278