Πολύ αυξημένες ανάγκες σε αίμα, μεγάλου αριθμού χειρουργικών επεμβάσεων


Το Κέντρο Αίματος ενημερώνει το κοινό ότι τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονται πάρα πολύ αυξημένες ανάγκες σε αίμα. Το γεγονός αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στη διεκπεραίωση μεγάλου αριθμού χειρουργικών επεμβάσεων, οι οποίες αναβλήθηκαν κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων για τον έλεγχο της διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας ξεκινά μια μεγάλη εκστρατεία για κάλυψη των πολύ αυξημένων αναγκών, με απώτερο στόχο τη διασφάλιση επαρκών ποσοτήτων παραγώγων αίματος που να έχουν την απαιτούμενη ποιότητα και ασφάλεια. Η εξυπηρέτηση των αναγκών μετάγγισης όλων των  ασθενών αποτελεί πρόκληση για όλους μας.

Καλούμε τους αιμοδότες μας να ανταποκρίνονται στα καλέσματα του Κέντρου Αίματος για να κερδίσουμε ακόμα μια μάχη ενάντια στην πανδημία.

Τα προγράμματα αιμοδοσίας αρχίζουν με μικρά και σταθερά βήματα να εξομαλύνονται. Με τις μεγάλες αιμοδοσίες των στρατοπέδων, λυκείων και τεχνικών σχολών μας που προγραμματίζονται σύντομα, ευελπιστούμε να επαναφέρουμε τους μηχανισμούς προγραμματισμού και συντονισμού των αιμοδοσιών που ακολουθούσε το Κέντρο Αίματος στο πρόσφατο παρελθόν.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter
7030