Κενή θέση στην Ιατρική Σχολή Πανεπ. Κύπρου


Τίτλος: Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ)

Αρ. Θέσεων: Δύο (2)

Κατηγορία: Με συμβόλαιο για ένα (1) χρόνο με δυνατότητα ανανέωσης

Τόπος Εργασίας: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) για την Ιατρική Σχολή. Το γνωστικό αντικείμενο που θα διδάξουν οι επιτυχείς υποψήφιοι είναι:

(1) Μικροβιολογία και κλινικές επισκέψεις ή

(2) Φυσιολογία - Νευροφυσιολογία και κλινικές επισκέψεις Καθήκοντα και Ευθύνες:

Κύριο έργο των μελών ΕΕΠ που θα διοριστούν στις παραπάνω θέσεις θα είναι η διδακτική και τεχνική υποστήριξη των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής στο πλαίσιο εργαστηριακών μαθημάτων της Μικροβιολογίας ή της Φυσιολογίας - Νευροφυσιολογίας και διδασκαλία των γνωστικών αντικειμένων που αναφέρθηκαν σε συνδυασμό με συμμετοχή και στην διδασκαλία των Κλινικών Επισκέψεων όπως αυτές διενεργούνται σε εβδομαδιαία βάση στον χώρο των Νοσοκομειακών Κέντρων Υγείας και αφορούν την κλινική επικοινωνία, κλπ, υπό την εποπτεία εκπαιδευτικού.

Απαιτούμενα Προσόντα:

  1. Πτυχίο Ιατρικής
  2. Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας
  3. Τίτλος Ιατρικής Ειδικότητας όπου ορίζεται από το γνωστικό αντικείμενο (για το γνωστικό αντικείμενο (1) Μικροβιολογία και κλινικές επισκέψεις: τίτλος ειδικότητας Μικροβιολογίας
  4. Αποδεδειγμένη διδακτική εμπειρία στο αντίστοιχο γνωστικό αντικείμενο Επιπρόσθετα Προσόντα τα οποία θα θεωρηθούν ως πλεονέκτημα:
  5. Μεταπτυχιακές σπουδές (Μάστερ ή Διδακτορικό) στο αντίστοιχο γνωστικό αντικείμενο
  6. Επιστημονική δραστηριότητα Απολαβές:

Η εγκεκριμένη Μισθοδοτική Κλίμακα για το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό είναι η Α8-Α10-Α11 και η τοποθέτησή τους γίνεται αναλόγως των προσόντων και της διδακτικής τους πείρας. Σημειώνεται ότι κατά την ημερομηνία πρόσληψης θα εφαρμοστούν όλες οι ισχύουσες νομοθεσίες που επηρεάζουν τις απολαβές του υποψηφίου.

Διαδικασία Υποβολής Ενδιαφέροντος

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα έγγραφα, σε μορφή PDF, ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://applications.ucy.ac.cy/recruitment

  1. Πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα
  2. Αντίγραφο ταυτότητας/διαβατηρίου
  3. Αντίγραφα τίτλων σπουδών
  4. Δείγματα συγγραφικής/ερευνητικής δράσης, εάν υπάρχουν
  5. Επιστολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
  6. Τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις 3ών ακαδημαϊκών που θα ειδοποιηθούν αυτόματα, με την υποβολή της αίτησης, για κατάθεση εμπιστευτικών συστατικών επιστολών.

Τα πιο πάνω στοιχεία 1-5 θα πρέπει να ανεβούν τα καθένα ως ένα ξεχωριστό αρχείο σε μορφή PDF.

Ο/η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα κληθεί να προσκομίσει πιστοποιημένα φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών από το Υπουργείο Παιδείας (όσον αφορά τίτλους σπουδών από Πανεπιστήμια στην Κύπρο) ή από την Εκδίδουσα Αρχή (όσον αφορά Πανεπιστήμια του Εξωτερικού).

Αιτήσεις που δεν περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά/στοιχεία, όπως αυτά καθορίζονται στην ηλεκτρονική αίτηση στον παραπάνω σύνδεσμο δεν είναι αποδεκτές.

Οι υποψήφιοί έχουν την ευθύνη να επιβεβαιώσουν ότι η ηλεκτρονική τους αίτηση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς. Αμέσως μετά την καταχώρηση της ηλεκτρονικής αιτήσεως οι υποψήφιοι θα λαμβάνουν αυτόματο μήνυμα για την επιτυχή υποβολή της αίτησής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στη Γραμματεία της Σχολής, αριθμός τηλεφώνου: 22894352 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: med@ucy.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











331