Κ.Κωνσταντίνου: Νοέμβριο υπογράφεται το συμβόλαιο για το λογισμικό του ΓεΣΥ-Σε 18 μήνες η λειτουργία


«Στην παρουσία του προέδρου του κόμματος και άλλων συνεργατών του, είχαμε μια πολύ χρήσιμη συνάντηση με τον Πρόεδρο και λειτουργούς του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας». Αυτά αναφέρει σε δηλώσεις του ο βουλευτής του ΔΗΣΥ και πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας της Βουλής Κωστάκης Κωνσταντίνου, μετά από συνάντηση με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) και προσθέτει:

«Έγινε μια πλήρης ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη των σχεδιασμών που υπάρχουν τώρα. Έχουμε πληροφορηθεί ότι πολύ σύντομα θα είναι στην διάθεση, μέσα από προσφορές, το λογισμικό. Η υπογραφή του συμβολαίου υπολογίζεται μέσα στον Νοέμβριο και μετά από 18 μήνες θα είναι έτοιμο για λειτουργία.

Αυτό το οποίο προέχει για εμάς σαν Δημοκρατικός Συναγερμός είναι η εξυπηρέτηση πρώτα και πάνω από όλα των ασθενών και την ίδια στιγμή ο όποιος σχεδιασμός να έχει μακροβιότητα, βάθος χρόνου και ασφαλώς σε καμία περίπτωση να μην έχει επιπτώσεις στην γενικότερη οικονομία του τόπου.

Θα παρακολουθούμε, θα είμαστε σε επαφή και με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας αλλά την ίδια στιγμή, σε συνεργασία και με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, μέσα από τους σχεδιασμούς και αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος ανέλαβε προσωπικά αυτό το θέμα, εμείς είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε το δημόσιο συμφέρον αλλά και τους ασθενείς».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











895