Ιωάννης Λεοντίου: Εξακολουθώ να είμαι στη διάθεση του Δ.Σ. και των μελών του ΠΑΣΥΝΜ


Την απόφασή του όπως εξακολουθήσει να βρίσκεται στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαίων(ΠΑΣΥΝΜ), εκφράζει σε απαντητική επιστολή του προς το Δ.Σ. ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Ιωάννης Λεοντίου. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Λεοντίου είχε υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία του ΠΑΣΥΝΜ, ως αποτέλεσμα της αδυναμίας που παρατηρήθηκε στην προσπάθεια δημιουργίας συνθηκών ενότητας ανάμεσα στους Φορείς Νοσηλευτικής σε ό,τι αφορά τις θέσεις τους έναντι των νομοσχεδίων για το ΓΕΣΥ και τη αυτονόμηση των κρατικών νοσηλευτηρίων.

Σημειώνοντας πως η τελευταία εβδομάδα του έχει προσφέρει αμέτρητα παραδείγματα αγάπης και συμπαράστασης μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις, αλλά και μέσω κατ’ ιδίαν συναντήσεων και ιδιωτικών συνομιλιών, σε βαθμό που τον έκαναν να αναθεωρήσει τη στάση του, ο κ. Λεοντίου υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ότι «επιθυμώ να συγκαταλέγομαι σε εκείνους που δεν τα βάζουν κάτω και λυπούμαι αν με τη επιστολή μου, έδωσα το δικαίωμα να περάσει από τις σκέψεις οποιουδήποτε ότι εγκαταλείπω τον αγώνα κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Αναλυτικά η απαντητική επιστολή του Ιωάννη Λεοντείου προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαίων (ΠΑΣΥΝΜ):

«Κατανοώ και σέβομαι πλήρως τη στάση του Διοικητικού Συμβουλίου όπως εκφράζεται στη σημερινή σας επιστολή ως απάντηση της δικής μου με ημερομηνία 22 Δεκεμβρίου 2014, με την οποία υπέβαλα την παραίτηση μου.

Δεν ανέμενα ότι το γεγονός αυτό θα προκαλούσε αναστάτωση σε εσάς, αλλά ιδιαίτερα στο Νοσηλευτικό και Μαιευτικό κόσμο, κάτι που θα απευχόμουν να συμβεί ειδικά κάτω από τις συνθήκες που διανύουμε.

Προς το παρόν δεν επιθυμώ να υπεισέλθω σε οτιδήποτε περεταίρω, ωστόσο, οφείλω να εκφράσω θερμές ευχαριστίες προς όλους για την κατανόηση, υποστήριξη και την εμπιστοσύνη απέναντί μου. Η τελευταία εβδομάδα μου έχει προσφέρει αμέτρητα παραδείγματα αγάπης και συμπαράστασης μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις, αλλά και μέσω κατ’ ιδίαν συναντήσεων και ιδιωτικών συνομιλιών με εσάς, αλλά και με συναδέλφους από όλη την Κύπρο σε βαθμό που με έκαναν να αναθεωρήσω τη στάση μου. Επισημαίνω δύο πράγματα:

1.Επιθυμώ να συγκαταλέγομαι σε εκείνους που δεν τα βάζουν κάτω και λυπούμαι αν με τη επιστολή μου έδωσα το δικαίωμα να περάσει από τις σκέψεις οποιουδήποτε ότι εγκαταλείπω τον αγώνα κάτω από δύσκολες συνθήκες.

2. Σέβομαι επίσης και την άποψη των συναδέλφων που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και με ανάδειξαν μέσω των αρχαιρεσιών ως ίσο ανάμεσα στους πρώτους που εκπροσωπούν το επάγγελμα και τους Νοσηλευτές και τις Μαίες της Κύπρου μας.

Παρακαλώ θεωρείστε εκ μέρους μου απόλυτα σεβαστή την απόφασή σας. Εξακολουθώ να είμαι στη διάθεσή του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του ΠΑΣΥΝΜ».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











338