Ο πεζοπόρος Αλ. Σοφοκλέους ζητεί συνοδοιπόρους -Πορεία για τη Μυϊκή Δυστροφία - TELETHON 2021


Πορεία για τη Μυϊκή Δυστροφία – TELETHON 2021

Με σύνθημα «Περπατώ για τη Μυϊκή Δυστροφία», διοργανώνεται το Σάββατο 10 Απριλίου στη Λευκωσία, συμβολική πορεία αγάπης με στόχο τη συγκέντρωση εισφορών για τη στήριξη των μυοπαθών συνανθρώπων μας, μέσω του Telethon του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου.

Την πορεία θα πραγματοποιήσει ο εθελοντής πεζοπόρος και Υποψήφιος Ευρωπαίος Πολίτης 2021, Αλέξης Σοφοκλέους και όσοι επιθυμούν μπορούν να περπατήσουν μαζί του στη διαδρομή. Η πορεία θα ξεκινήσει από τα κεντρικά γραφεία της ΑΗΚ, στις 10 π.μ. και στις 10:15π.μ. θα γίνει στάση στα γραφεία της ΟΠΑΠ Κύπρου, όπου ο Αλέξης Σοφοκλέους βραβευτεί για την κοινωνική του προσφορά.  Η πορεία υπολογίζεται να καταλήξει στο Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου στις 12:30μ.μ. Κατά τη διάρκεια της πορείας θα λαμβάνονται όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πορεία, οι διοργανωτές προτείνουν την ευχάριστη διαδρομή από το Δημαρχείο Στροβόλου μέχρι το κέντρο της Λευκωσίας μέσω του γραμμικού πάρκου.  Η αναχώρηση από το Δημαρχείο Στροβόλου υπολογίζεται να γίνει στις 11π.μ.

Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON.  Το κοινό μπορεί να εξασφαλίσει το κουπόνι συμμετοχής ηλεκτρονικά από τη σελίδα της SoldOut Tickets www.soldoutticketbox.com. Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, επικοινωνήστε με το 99 135 145.

Η Διαδρομή:

Αναχώρηση από τα κεντρικά γραφεία της ΑΗΚ, Λεωφόρος Αθαλάσσης, Ανδρέα Αβαρααμίδη (Αρεταίειον Νοσοκομείο), Περικλέους, Δημαρχείο Στροβόλου, γραμμικό πάρκο,  Κινύρα (παλιό νοσοκομείο Λευκωσίας), Λουκή Ακρίτα, Ταγματάρχου Πουλίου, Κυριάκου Μάτση, ΙΝΓΚ

Χορηγός της Eκδήλωσης είναι η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Μεγάλος Χορηγός TELETHON, ΟΠΑΠ Κύπρου

Υποστηρικτής: SoldOut Tickets




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1406