Nέα δωρεά εξοπλισμού στο INΓΚ από την Exness


Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) ανακοινώνει ότι η εταιρεία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών Exness, η οποία εδρεύει στη Λεμεσό, προχώρησε και σε τρίτη δωρεά εξοπλισμού για τη διενέργεια των εργαστηριακών εξετάσεων για τη διάγνωση του κορωνοίού (SARS-COV-2), οι οποίες διεξάγονται από το Τμήμα Μοριακής Ιολογίας.

«Η εταιρεία Exness είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας και μας στηρίζει έμπρακτα. Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Exness, κ. Petr Valov για την πολύ σημαντική δωρεά και στήριξη που δείχνει προς το Ινστιτούτο» δήλωσε ο Γενικός Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου, καθηγητής Λεωνίδας Φυλακτού.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο, το Τμήμα Μοριακής Ιολογίας, διεκπεραιώνει τις μοριακές εξετάσεις για τον κορωνοϊό και ως αποτέλεσμα, προέκυψε η μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση του εν λόγω εξοπλισμού, ανέφερε ο κ. Φυλακτού.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Exness, κ. Petr Valov, ανέφερε ότι «χωρίς οποιοδήποτε δισταγμό αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και με τρίτη δωρεά στο ΙΝΓΚ στηρίζοντας έτσι τη μεγάλη πρόκληση που αντιμετωπίζει σήμερα. Με τον αριθμό των κρουσμάτων να είναι υψηλότερος από ποτέ στην Κύπρο τους τελευταίους μήνες, επιπρόσθετος διαγνωστικός εξοπλισμός είναι σημαντικός για το ΙΝΓΚ και μας τιμά που βρισκόμαστε σε θέση να βοηθήσουμε για ακόμη μια φορά».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1592