Μόνο μετά από τηλεφωνική ενημέρωση επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία του ΙΝΓΚ


Σχετικά με το Διάταγμα του Υπουργού Υγείας ημερομηνίας 27 Απριλίου 2020, το οποίο δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας με Αριθμό 173 και αφορά την  επαναλειτουργία των Εξωτερικών Ιατρείων Ειδικοτήτων για αντιμετώπιση ψυχρών (μη επειγόντων) περιστατικών στα Δημόσια Νοσηλευτήρια, το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, ανακοινώνει τα ακόλουθα για τα Εξωτερικά Ιατρεία:

  • Για την ασφάλεια τόσο των ασθενών, όσο και του προσωπικού που εργάζεται στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, για εξέταση στα Εξωτερικά Ιατρεία, θα προσέρχονται μόνο οι ασθενείς οι οποίοι θα τύχουν τηλεφωνικής ενημέρωσης από τις αντίστοιχες Κλινικές του Ινστιτούτου.
  • Για όλες τις κλινικές, τα ραντεβού που ακυρώθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας, θα επαναπρογραμματισθούν και οι επηρεαζόμενοι ασθενείς θα τύχουν ενημέρωσης.
  • Το τμήμα Φυσιοθεραπείας δε θα δέχεται ραντεβού για φυσιοθεραπείες μέχρι νεοτέρας. Γίνονται μόνο αξιολογήσεις για υποστηρικτικά μέσα (π.χ. τροχοκαθίσματα) σε προκαθορισμένα ραντεβού.

Η Κοινωνική Λειτουργός θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τηλεφωνικά




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











782