Δωρεά και δεύτερης συσκευής στο ΙΝΓΚ από την Exness


Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) ανακοινώνει ότι η εταιρεία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών Exness, η οποία εδρεύει στη Λεμεσό, προχώρησε σε δεύτερη δωρεά εξοπλισμού διενέργειας εργαστηριακών εξετάσεων για τη διάγνωση του κορωνοίού (SARS-COV-2) οι οποίες διεξάγονται από το Τμήμα Μοριακής Ιολογίας.

«Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Exness και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, κ. Petr Valov που έχει αναγνωρίσει τις προσπάθειες που κάνει το Ινστιτούτο, και που το δείχνει έμπρακτα με αυτή τη δεύτερη δωρεά, ιδιαίτερα γενναιόδωρη και σημαντική για το Ινστιτούτο» δήλωσε ο Γενικός Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου, καθηγητής Λεωνίδας Φυλακτού.

Η δωρεά των δύο συσκευών εντάσσεται στο πλαίσιο ενεργειών για την αντιμετώπιση της νόσου που έχει αναλάβει η εταιρεία Exness, η οποία ανακοίνωσε την πρόθεση διάθεσης συνολικού ποσού μέχρι ένα εκατομμύριο ευρώ για την υποστήριξη ερευνητικών και ιατρικών δράσεων καθώς και την παραχώρηση βοήθειας σε επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της κρίσης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











639