Ικανοποίηση ΠτΔ για την σταθεροποιητική τάση στη χρήση ουσιών στην Κύπρο


Το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου (ΑΣΚ) επέδωσε την ετήσια έκθεση στο Προεδρικό

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης κατά την επίδοση της ετήσιας έκθεσης του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό, ακούγοντας ότι η κατάσταση όσον αφορά το θέμα των ουσιών έχει σταθεροποιηθεί και ότι οι δείκτες της Κύπρου είναι από τους καλύτερους στην ΕΕ.

«Οφείλω να πω ότι έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση όσον αφορά το θέμα των ουσιών στην Κύπρο, οι δείκτες μας είναι από τους καλύτερους στην ΕΕ», ανέφερε επιδίδοντας την έκθεση για το 2016, ο Πρόεδρος του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου Χρύσανθος Γεωργίου.

Αυτό, πρόσθεσε, «δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε δουλειά να κάνουμε. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε για να τους διατηρήσουμε και αν είναι δυνατόν να τους μειώσουμε μέσα από τη δουλειά του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου Κύπρου."

Παραλαμβάνοντας την έκθεση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την ευχή «μακάρι να μην υπήρχε το θέμα των ουσιών».

Αλλά, πρόσθεσε, το γεγονός ότι είμαστε από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη και «το ότι κρατούμε αντί αυξητικές τάσεις σταθεροποιητικές τάσεις στο μεγάλο πρόβλημα των ουσιών είναι πάρα πολύ σημαντικό, είναι χάριν στις προσπάθειες εσάς κατά κύριο λόγο αλλά και όλων των εμπλεκομένων».

Εξέφρασε την ικανοποίησή του και συγχάρηκε το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο για το έργο που επιτελεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter
226