Με Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας το Ιδιωτ. Νοσοκομείο Ευαγγελισμός προς στήριξη του Γ.Ν. Πάφου


Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας  θα λειτουργήσει το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός που στηρίζει το ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Διευθυντή του, Δρ Νέστορα Μιχαήλ .

Στην ανακοίνωση του ο Δρος. Νέστορας Μιχαήλ , επισημαίνει πως με  την παράδοση των νέων χώρων στο υπόγειο του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμός,  θα προχωρήσουν στην αναδιοργάνωση του Νοσοκομείου , στο πλαίσιο της οποίας, θα  λειτουργήσουν δωμάτια στον Α’ όροφο ως μονόκλινα αυξάνοντας έτσι την δυναμικότητα του χώρου και ως Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας.

Το προσωπικό που θα επανδρώσει το Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας,  θα τηρεί αυξημένα μέτρα προστασίας.

Ο Δρ. Μιχαήλ σημειώνει πως στον ξεχωριστό θάλαμο περιστατικά που χρήζουν εισαγωγής- και δεν έχουν το τεστ μόλυνσης από τον ιό-  θα θεωρούνται ύποπτα και θα εισάγονται στον Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας μέχρι την εξασφάλιση του αρνητικού τεστ. Ακολούθως  εάν καταστεί  αναγκαίο θα προωθούνται στο Μαιευτήριο ή στον Γενικό θάλαμο.
 
Στο μεταξύ στα καθήκοντα του επιστρέφει ο Δρ. Μιχαήλ , ως ιατρός  και ως Δ/ντής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μετά την  αρνητική απάντηση του τεστ που υποβλήθηκε ,ενώ ήταν και  ασυμτωματικός, και αφού έχει παρέλθει μια εβδομάδα αυτοπεριορισμού.

Στην  ανακοίνωση ο κ. Μιχαήλ, ευχαρίστησε από καρδιάς και συνεχάρη όλη την νοσηλευτική ομάδα και τους ιατρούς των Α’ Βοηθειών που αποτελούν την πρώτη γραμμή της μάχης και τους απηύθυνε έκκληση να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές τους με τους ασθενείς τηρώντας  αυστηρά τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Επισημαίνει δε, πως στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ιατροί, νοσηλευτές, και διοίκηση από την πρώτη στιγμή του καλέσματος της Πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας για στήριξη από τον ιδιωτικό τομέα σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια εξέφρασαν την ετοιμότητα τους, δίχως δεύτερη σκέψη, να συνεισφέρουν στην πρώτη γραμμή και όπου αλλού καταστεί αναγκαίο.

 Ο Διευθυντής του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμού σημειώνει πως μόνο τυχαία δεν είναι η συνεχής προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας και του ίδιου του Υπουργού προς την Ιατρική κοινότητα την οποία καλεί να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της κοινωνίας και των ημερών. 

Εκτίμησε δε, πως εάν όλοι μαζί δεν λειτουργήσουμε με γνώμονα ότι στον πόλεμο δεν υπάρχει η πολυτέλεια υπεκφυγής, και εάν όλοι από  το πόστο τους δεν συμβάλουν στην αποφόρτιση του οικοδομήματος της Υγείας, τότε  σημείωσε “πιθανή κατάρρευσή του θα είναι εμάς τους πρώτους που θα καταπλακώσει”.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1577