Ιατρικό Κέντρο Μητέρα και Παιδί: Αντιμετώπιση γυναικολογικού καρκίνου με εντυπωσιακά αποτελέσματα


"Στο Ιατρικό  Κέντρο Μητέρα και Παιδί υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Δρ. Ανδρέα Καβαλλάρη (Γυναικολόγου Χειρούργου Ογκολόγου)  και την βοήθεια του υπερσύγχρονου λαπαροσκοπικού συστήματος της Karl Storz, Image 1 S Rubina πρωτοπορεί στην αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου. 

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας Image 1 S Rubina και ICG, σε γυναίκες με γυναικολογικό καρκίνο, ιδιαίτερα καρκίνο του ενδομητρίου της μήτρας και αρχόμενο καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, ανιχνεύεται ο λεμφαδένας φρουρός, ο οποίος είναι ο πρώτος λεμφαδένας στον οποίο τα καρκινικά κύτταρα συγκεντρώνονται.

Τα οφέλη της μεθόδου αυτής είναι πολλά, επιτυγχάνεται  μικρότερο χρονικό διάστημα στο χειρουργείο, λιγότερες ημέρες νοσηλείας στην κλινική και χαμηλότερο κόστος. Η μέθοδος αυτή προσφέρει απόλυτη ογκολογική ασφάλεια με πολύ χαμηλότερη νοσηρότητα στις ασθενείς (λιγότερος πόνος, λιγότερη αιμορραγία, ακομη χαμηλοτερο ποσοστο πιθανων επιπλοκων). 

Η τεχνική αυτή εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο τον Αύγουστο του 2020 στο Ιατρικό  Κέντρο Μητέρα και Παιδί  με εντυπωσιακά αποτελέσματα".




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











2639