Δρ Σάββας Καδής: Δεν υπάρχουν προβλέψεις για την απόφαση του ΠΑΣΙΝ στις 9 Ιανουαρίου


 Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Κεντρικής Επιτροπής του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων (ΠΑΣΙΝ) τα μέλη του οποίου θα κληθούν να απαντήσουν αποδέχονται την πρόταση (Μνημόνιο Συναντίληψης ΟΑΥ-ΠΑΣΙΝ) για  την ενδονοσκομειακή φροντίδα, στο πλαίσιο της β φάσης του ΓεΣΥ.

Αυτό ανέφερε στο  Ygeia-News o πρόεδρος του Συνδέσμου δρ. Σάββας Καδής. Η κρίσιμη συνεδρία των 15 μελών της ΚΕ του ΠΑΣΙΝ που έχουν δικαίωμα ψήφου θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου στις 2.μ.μ. στο Κέντρο «Βασιλική» στη Χοιροκοιτία.

Ο δρ Καδής σημείωσε ότι τα περισσότερα μέλη του Συνδέσμου μελετούν ακόμη την πρόταση και δεν έχουν καταλήξει στην τελική τους απόφαση λόγω των γιορτών που ακολούθησαν την παράδοση της πρότασης και την ενημέρωση που έγινε από τον ΟΑΥ.

Σημείωσε ότι το μεγαλύτερο θέμα πού τίθεται είναι οι εγγυήσεις της πολιτείας που πρέπει να δοθούν για το ύψους του προϋπολογισμού.     

Εξέφρασε τέλος την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει μια κοινή συνισταμένη ώστε να αποφευχθούν στη συνέχεια  δυσάρεστες εξελίξεις.   




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











927