Στη διάθεση των πολιτών ηλικίας άνω των 88 ετών η Πύλη Εμβολιασμού από τις 27 Ιανουαρίου


 Στο πλαίσιο υλοποίησης του  Εθνικού Πλάνου Εμβολιασμού για την COVID-19, ενημερώνονται οι πολίτες ότι από την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021, στις 9 το πρωί, η Πύλη Εμβολιασμού θα είναι διαθέσιμη για διευθέτηση ραντεβού για τα άτομα ηλικίας άνω των 88 ετών, που δεν έχουν εμβολιαστεί το προηγούμενο διάστημα ή δεν έχουν διευθετήσει ήδη ραντεβού. Τα ραντεβού αφορούν την περίοδο από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση, μέχρι σήμερα το πρωί, είχαν διευθετηθεί 1,186 ραντεβού για εμβολιασμό ατόμων άνω των 90 ετών, από σύνολο 5,448 ραντεβού που είχαν διατεθεί. Η Πύλη Εμβολιασμού παραμένει ανοικτή και σήμερα για τα άτομα ηλικίας άνω των 90 ετών.

Οι εμβολιασμοί γίνονται από 11 συνεργεία σε 9 Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν ήδη σε όλες τις Επαρχίες. Παράλληλα, αρχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Εμβολιασμού Λινόπετρας, Λεμεσός, ενώ προστίθενται συνεργεία εμβολιασμού στα Λατσιά, στην Λακατάμια και στην Πάφο και επεκτείνεται το ωράριο στην Λάρνακα και οι ημέρες στην Λακατάμια και στην Αμμόχωστο. Συνεπώς, οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από συνολικά 15 συνεργεία.

Διευκρινίζεται πως, ανάλογα με τον ρυθμό εξάντλησης των ραντεβού για τα άτομα άνω των 88 ετών, οι πολίτες θα ενημερώνονται μέσω ανακοίνωσης για τη διάθεση των ραντεβού στις επόμενες ηλικιακές υπό-ομάδες.

_________________

Υπουργείο Υγείας

26 Ιανουαρίου 2021




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











858