Ι. Μουτήρης: Εκτός λειτουργίας ο αγγειογράφος ΓΝ Λεμεσού


ΚΥΠΕ- Παραμένει το πρόβλημα με τον εκτός λειτουργίας αγγειογράφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με τους ασθενείς του ΓΝ Πάφου να αγωνιούν για τη ζωή τους, σύμφωνα με ανακοίνωση του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου Δρος Ιωσήφ Μουτήρη.

Ο κ. Μουτήρης ανέφερε πως μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, ένας νέος άνθρωπος, που προσήλθε στο Νοσοκομείο Πάφου λόγω θωρακικού άλγους και διαγνώστηκε οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου.
Επιπρόσθετα, συνέχισε, άλλοι τέσσερις ασθενείς που νοσηλεύονται για μέρες στη Καρδιολογική Κλινική, λόγω ασταθούς στηθάγχης, δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν στα ιδιωτικά κέντρα, αφού δεν εμπίπτουν στα κριτήρια για επιδότηση.
Για την καλύτερη και καταλληλότερη εξυπηρέτηση των ασθενών θα πρέπει να εφαρμόσουμε νέα μέτρα, ανέφερε ο κ. Μουτήρης προσθέτοντας πως η λειτουργία επεμβατικού εργαστηρίου στο ΓΝ Πάφου θα ήταν η ιδανική λύση, όμως φαίνεται απομακρυσμένη προοπτική και εισηγείται διεύρυνση της ομάδας των ασθενών για επιδότηση σε ιδιωτικά κέντρα, με τη συμπερίληψη όλου του φάσματος της στεφανιαίας νόσου ως βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη λύση.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











252