Η Remedica κέρδισε το βραβείο εξαγωγών για 8η φορά.


Στις 26 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή απονομής του Βραβείου Εξαγωγών 2014, όπου βραβεύτηκε η Remedica για 8η φορά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας:

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης συγχάρηκε τους βραβευθέντες και επισήμανε ότι «τα Βραβεία Εξαγωγών αποκτούν κατά την άποψή μου ακόμα μεγαλύτερη σημασία, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την απαρχή μιας νέας αναπτυξιακής πορείας για την Κύπρο, σε μια κρίσιμη καμπή των προσπαθειών μας για ανάκαμψη της οικονομίας και εκσυγχρονισμό του κράτους μας. την σημαντικότητα της Κύπρου σαν ένα καλά εδραιωμένο περιφερειακό επιχειρηματικό κέντρο».

Το βραβείο παράλαβε ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Συγκροτήματος Remedica κ. Χαράλαμπος Παττίχης από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στην τελετή παραβρεθήκαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Φειδίας Πηλείδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Επιλογής του Βραβείου Παναγιώτης Λοΐζίδης, βουλευτές, πρέσβεις διαφόρων χωρών αλλά και αρκετοί επιχειρηματίες. Στη συνέχεια οι βραβευθέντες παρακάθησαν σε επίσημο γεύμα στο Προεδρικό μέγαρο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











419