Η μικρή Λουκία-Ελένη Ζάκου ψάχνει συμβατό δότη μυελού των οστών


Συγκίνηση προκαλεί η κινητοποίηση ανά το παγκύπριο με στόχο την εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για την μικρή Λουκία-Ελένη Ζάκου, η οποία χρειάζεται μεταμόσχευση το ταχύτερο δυνατό.

Στην όλη προσπάθεια συμμετείχε τη Δευτέρα και η Αστυνομική Δύναμη Κύπρου, διοργανώνοντας αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Δήμο Αγλαντζιάς.

Σημειώνεται πως δείγματα αίματος μυελού των οστών που βρίσκονται στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και έχουν ελέχθη, αποδείχθηκαν πως δεν είναι συμβατά.

«Μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί πάρα πολλής κόσμος, αλλά έως τώρα δεν έχουμε θετική απάντηση», ανέφερε ο πατέρας της μικρής Λουκίας-Ελένης Ζάκου, Αντώνης. «Οι πολίτες που επιθυμούν να δώσουν αίμα μπορούν να αποταθούν στα Κέντρα Υγείας ή και στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα με δείγματα αίματος μυελού του οστού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Δήμους της Κύπρου, που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν αιμοδοσία για την μικρή Λουκία Ελένη Ζάκου, αλλά και για όλα τα μώρα, όχι μόνο για την κόρη μου. Δίνοντας λίγο αίμα, σώζουμε μια ζωή», επισήμανε.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











603