Η ηγεσία της ΔΕΟΚ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Συμβουλίου ΟΑΥ για το ΓεΣΥ


ΚΥΠΕ - Η ηγεσία της ΔΕΟΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιωσήφ Αναστασίου πραγματοποίησε την Τρίτη συνάντηση με τον Πρόεδρο και τη διεύθυνση του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, κατά την οποία η ηγεσία της ΔΕΟΚ ενημερώθηκε για την προπαρασκευαστική πορεία υλοποίησης της πρώτης φάσης του ΓεΣΥ.


Ο Πρόεδρος της ΔΕΟΚ σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση αναφέρθηκε στην ανάγκη συστράτευσης όλων των κοινωνικών δυνάμεων για την υλοποίηση της σημαντικής κοινωνικής μεταρρύθμισης του ΓεΣΥ, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ΔΕΟΚ, στο οποίο προστίθεται ότι ο κ. Αναστασίου τόνισε ότι η εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την ΔΕΟΚ και ότι η οργάνωση δεν πρόκειται να αποκλίνει από τον στόχο της ούτε κατ’ ελάχιστο.

Το Γενικό Σχέδιο Υγείας ανέφερε, σχεδιάστηκε για να προσφέρει υπηρεσίες στον άνθρωπο και όχι για την εξυπηρέτηση οποιονδήποτε άλλων συμφερόντων. Είπε τέλος ότι η ΔΕΟΚ διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του ΟΑΥ, ότι θα στηρίξει με τις δυνάμεις της την προσπάθεια του Οργανισμού ώστε το Γενικό Σχέδιο Υγείας να εφαρμοστεί με πλήρη επιτυχία, «ανεξάρτητα από τα εμπόδια και τα προσκόμματα που προβάλλουν ιατρικά και άλλα κατεστημένα».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











321