Η Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Παν. διοργανώνει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Πρόληψη- Έλεγχο Λοιμώξεων


H Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, στα πλαίσιο της σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων για την πρόληψη και έλεγχο λοιμώξεων που στηρίζει διοργανώνει το 2ο Πανευρωπαϊκό Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο. Το Συνέδριο λαμβάνει χώρα στις 10-11 Ιουνίου 2019, στα πλαίσια του διετούς Ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος στην Πρόληψη και Έλεγχο Λοιμώξεων της European Committee on Infection Control (EUCIC).

Το σεμινάριο, υπό την αιγίδα της European Society for Clinical Microbiology and Infection Control (ESCMID), έχει τίτλο "Infection Prevention and Control: Surveillance and Metacompetence" και απευθύνεται σε ιατρούς, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς, επιδημιολόγους και άλλους επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τις γνώσεις και την κατάρτισή τους στην Επιτήρηση των Λοιμωδών Νοσημάτων.

Το σεμινάριο μοριοδοτείται με Ευρωπαϊκά μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και περιλαμβάνει διαδραστικές ομιλίες και εργαστηριακές συνεδρίες.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο συνημμένο φυλλάδιο και στην ιστοσελίδα του εκπαιδευτικού προγράμματος της EUCIC

(https://www.escmid.org/eucic/local_modules/).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











424