Υπ. Οικονομικών: Η Κυβέρνηση αναγνωρίζει τη συμβολή του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου


ΚΥΠΕ - Εντυπωσιασμένος από τα υψηλά επίπεδα υπηρεσιών που προσφέρει το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, δηλώνει ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως η Κυβέρνηση αναγνωρίζει τη συμβολή τέτοιων σημαντικών επενδύσεων, ειδικά στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, με αφορμή την πρώτη επίσκεψη του από την ημέρα λειτουργίας του ΓΟΚ, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι το Κέντρο, είναι μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επενδύσεις στον τομέα της υγείας.
 
 "Σημαντικό είναι το γεγονός ότι εργοδοτείται ένα πολύ μεγάλος αριθμός επιστημονικού προσωπικού και ασφαλώς ότι παρέχονται υπηρεσίες υγείας υψηλότατου επιπέδου, κάποιες εκ των οποίων, μόνο στο συγκεκριμένο κέντρο προσφέρονται στη χώρα μας", συμπλήρωσε.
 
 Ως Κυβέρνηση, συνέχισε,  αναγνωρίζουμε τη σημασία τέτοιων κινήσεων, ειδικά στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.
 
Σε σχέση με ζητήματα που έχουν προκύψει από τη συμφωνία του κράτους με το ΓΟΚ, για εξυπηρέτηση ασθενών, ο κ.Γεωργιάδης είπε πως έχει ενημερωθεί για όλα τα θέματα και εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως θα δοθούν λύσεις.
 
Την ίδια ώρα, σημείωσε το γεγονός ότι το ΓΟΚ έχει ενταχθεί στο ΓεΣΥ και πως αυτό θα προσφέρει και την οριστική ρύθμιση σε κάθε ζήτημα.
 
Τον Υπουργό Υγείας υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, ο Πρόεδρος του ΔΣ, Κίκης Καζαμίας και ο ιατρικός διευθυντής του, καθηγητής Νικόλαος Ζάμπογλου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1602