Πρόσληψη Εργοδο­τουμένων Ορισμένου Χρόνου για τις ανάγκες του Γενικού Χημείου του Κράτους


 Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει οτι σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί Ρύθμισης της Απασχόλησης Εργοδο­τουμένων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμου του 2016 (Ν. 70(Ι)/2016) προκύπτει η ανάγκη πρόσληψης ερευνητή για απασχόληση ορισμένου χρόνου στο Γενικό Χημείο του Κράτους για υλοποίηση του ερευνητικού έργου με ακρωνύμιο “DiTECT” (Digital Technologies as an enabler for a continuous trans­formation of food safety system) το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια του Horizon 2020. Ερευνητής σε θέματα «Προσδιορισμού ρυπαντών στα τρόφιμα»

1. Απαιτούμενα προσόντα:

α) Πανεπιστημιακό Δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν στη Χημεία.

β) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής Γλώσσας όπως καθορίζεται από τα κριτήρια της ΕΔΥ. γ) Καλή γνώση βασικών προγραμμάτων χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή, περιλαμβανομένων της word, power point και excel.

Επιπρόσθετα προσόντα:

δ) Η κατοχή Μεταπτυχιακού τίτλου διάρκειας τουλάχιστον ενός ακαδημαϊκού έτους θεωρείται πλεονέκτημα. ε) Εμπειρία στη χρήση Χρωματογραφικών Τεχνικών (π.χ. HPLC) για τον προσδιορισμό χημικών ουσιών στα τρόφιμα, θα θεωρείται πλεονέκτημα.

2. Καθήκοντα:

Τα καθήκοντα που θα εκτελεί το άτομο που θα προσληφθεί θα αφορούν την υλοποίηση των Παραδοτέων του Δικαιούχου του ερευνητικού έργου “DiTECT” ως ακόλουθως: α) Προσδιορισμός χημικών ρυπαντών στα τρόφιμα.

β) Συμμετοχή στην παρακολούθηση και ετοιμασία των συμβατικών υποχρεώσεων του έργου, σύμφωνα με τις καθοδηγητικές οδηγίες, κανόνες και εγκυκλίους του σχετικού προγράμματος του Horizon 2020.

γ) Εκετελεί οποιαδήποτε άλλα σχετικά καθήκοντα δυνατό να του ανατεθούν στα πλαίσια εκπόνησης του ερευνητικού έργου.

3. Λοιπές πληροφορίες:

α) Η βασική αμοιβή θα είναι στην Κλίμακα Α9, Α11 και Α12, μειωμένη σύμφωνα με το άρθρο 10 του περί Προϋπολογισμού Νόμου. Σε αυτή προστίθεται οποιαδήποτε εγκεκριμένη αύξηση και το τιμαριθμικό επίδομα που θα ισχύει κατά την περίοδο απασχόλησης.

β) Το άτομο που θα επιλεχθεί θα υπογράψει δεκαοκτάμηνη σύμβαση χωρίς δυνατότητα ανανέωσης μετά τη λήξη του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένης και οποιασδήποτε παράτασης. Επισημαίνεται ότι, εργοδοτούμενοι ορισμένου χρόνου δεν μετατρέπονται σε προσωπικό αορίστου χρόνου. Με τη λήξη της απασχόλησης η εργοδότηση του ατόμου αυτού τερματίζεται αυτοδικαίως, χωρίς την καταβολή αποζημείωσης ή την τήρηση οποιασδήποτε άλλης διατύπωσης.

4. Οι αιτήσεις από μέρους των ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβληθούν στο Ειδικό Έντυπο Ι το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από το Αρχείο του Υπουργείου Υγείας (Προδρόμου 1, 1148 Λευκωσία) ή από την ιστοσελίδα του https://www.moh.gov.cy. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο που να αναγράφει «Αίτηση για πρόσληψη εργοδοτουμένου ορισμένου χρόνου στο ΓΧΚ για το έργο DiTECT». Οι αιτήσεις πρέπει να παραδοθούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους (Κίμωνος 44, 1451 Λευκωσία) ή να αποσταλούν ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, όχι αργότερα από τις 18 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 09:00 π.μ.

Διευκρινίζεται προς τους ενδιαφερόμενους ότι το έντυπο αίτησης πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένο, με όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που ζητούνται και σε αυτό να επισυνάπτονται όλα τα σχετικά πιστοποιητικά και βεβαιώσεις που κατέχουν (αντίγραφα απολυτηρίου, πτυχίων, πιστοποιητικών, βεβαιώσεων πείρας που να γράφουν τα σχετικά καθήκοντα και με συγκεκριμένες ημερομηνίες απασχόλησης, κλπ), διαφορετικά η αίτηση δεν θα ληφθεί υπόψη.

Για περισσότερες διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 22809169, 22809168 και στο email info@sgl.moh.gov.cy.

5. Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν θα αξιολογηθούν με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ A9, A11 και Α12 ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Κριτήρια που καθορίστηκαν από την επιτροπή Καθορισμού Κριτηρίων Αξιολόγησης Αιτήσεων για 1 θέση στα πλαίσια υλοποίησης του έργου DiTECT.

Προσόντα/Σχετική Πείρα

Μονάδες

Παρατηρήσεις/Επεξηγήσεις

Πανεπιστημιακό Δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν στη Χημεία

1

 

Μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) σχετικό με το αντικείμενο της Χημείας

2

 

Διδακτορικό δίπλωμα (PhD) σχετικό με το αντικείμενο της Χημείας

3

 

Επαγγελματική πείρα σε θέματα συναφή με τα απαιτούμενα προσόντα της θέσης

0.2-4.8

0.2 μονάδες για κάθε συμπληρω­μένο μήνα με ανώτατο όριο τα 2 χρόνια

Σημείωση:

Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα λαμβάνεται υπόψη ο βαθμός του Απολυτηρίου του Λυκείου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











10999