FREDERICK RESEARCH CENTER– Κενή θέση νέου Ερευνητή Βιοχημεία / Βιολογικές Επιστήμες


Το Frederick Research Center ανακοινώνει μια θέση Νέου Ερευνητή. Η θέση μπορεί να είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης με συνολική διάρκεια από 12 μέχρι 20 μήνες και ημερομηνία έναρξης 17 Ιουνίου 2019, η οποία θα χρηματοδοτείται από ερευνητικό έργο κάτω από τα προγράμματα RESTART 2016-2020, του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας.

Τίτλος Θέσης: Νέος Ερευνητής

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

- Κάτοχος πανεπιστημιακού πτυχίου (BSc) και διδακτορικού τίτλου (PhD) στη βιοχημεία ή στις βιολογικές επιστήμες ή σε συναφές γνωστικό αντικείμενο.

- Εμπειρία σε πειραματικές τεχνικές κυτταρικής βιολογίας και βιοχημείας.

- Εμπειρία στη διεκπεραίωση έρευνας/ών σχετικών με το γνωστικό αντικείμενο.

- Πολύ καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και προγραμμάτων Microsoft Office.

- Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, οργάνωση και ανάληψη ευθυνών

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ:

Εκτέλεση πειραματικού μέρους έργου σχετικά με απομόνωση εκχυλισμάτων από φυτικό ιστό, χαρακτηρισμό τους και αξιολόγηση φαρμακευτικών ιδιοτήτων σε συνεργασία με το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Frederick και το Γενικό Χημείο του Κράτους.

ΟΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ:

Ο μισθός θα καθοριστεί αναλόγως προσόντων και του καθεστώτος εργοδότησης. Ο μισθός θα υπόκειται σε εισφορές και αποκοπές για τα διάφορα Ταμεία του Κράτους, καθώς επίσης και για τυχόν Φόρο Εισοδήματος. Δεν προβλέπεται 13ος μισθός.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση: hsc.cd@frederick.ac.cy, μέχρι την 3η Ιουνίου, 2019 και ώρα 14:30 μμ. Θα ακολουθήσει προσωπική συνέντευξη με επιλεγμένους αιτητές.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











753