Φορέας Προώθησης Υπηρεσιών Υγείας: Με στόχο την ανάπτυξη της Κύπρου ως προορισμού τουρισμού Υγείας


Πραγματοποιείται την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξένια» στη Λευκωσία, η 8η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Φορέα Προώθησης Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου.

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Φορέα Προώθησης Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου προσκλήθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Βιομηχανίας και Τουρισμού, ο Υπουργός Υγείας, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ και ο Πρόεδρος του ΚΟΤ, καθώς και άλλοι αξιωματούχοι και παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας και του τομέα της Υγείας.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, ο Πρόεδρος του Φορέα Υγείας Πόλυς Γεωργιάδης, θα προβεί σε αποτίμηση του έργου του Φορέα και θ’ αναφερθεί στους μελλοντικούς του στόχους γι’ ανάπτυξη της Κύπρου ως Κέντρο Υγείας, καθώς και της Κύπρου ως προορισμός τουρισμού Υγείας.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Ιωάννου, της εταιρείας PWC, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγει ο Φορέας Υγείας με σκοπό τη διαμόρφωση της στρατηγική του για προώθηση της Κύπρου ως προορισμού τουρισμού Υγείας κατά τα προσεχή έτη.

Σημειώνεται πως ο Φορέας Προώθησης Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου είναι μέλος του Κυπριακού Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου(ΚΕΒΕ), και σε ιδιαίτερα στενή συνεργασία με τους κυριότερους εταίρους της τουριστικής βιομηχανίας και του τομέα της Υγείας, δραστηριοποιείται ενεργά στην ανάπτυξη και προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού, ενώ συμβάλλει παράλληλα στην ανάπτυξη και περεταίρω βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











314