Φοιτήτριες Αισθητικής KES College στο 19ο Επιστημονικό Συνέδριο και Έκθεση Αισθητικής-Κοσμητολογίας


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 19ο Συνέδριο και Έκθεση Αισθητικής και Κοσμητολογίας που πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο στην Λευκωσία. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Σύλλογο Αισθητικών Κύπρου και τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Ειδών Αισθητικής.

Το Συνέδριο αποτελούσε μια δυναμική συγκέντρωση, στην οποία επαγγελματίες Αισθητικοί είχαν την μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν, να ανταλλάξουν και να μοιραστούν σκέψεις, προβληματισμούς και απόψεις γύρω από το επάγγελμα της Αισθητικού.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου, οι φοιτήτριες των Αξιολογημένων Προγραμμάτων Σπουδών Αισθητικής 2ετούς, 3ετούς και 4ετούς φοίτησης του KES College είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάφορα επιστημονικά θέματα τα οποία αναπτύχθηκαν από διακεκριμένους επιστήμονες. Τα θέματα αναφέρονταν κυρίως στην Αισθητική αλλά και σε σύγχρονους τομείς, όπως Ενέσιμα, Κρυολιπόλυση, Σπα, Θεραπείες Προηγμένης Τεχνολογίας κλπ.

Παράλληλα με το Συνέδριο, πραγματοποιήθηκε Έκθεση Προϊόντων. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης παρουσιάστηκαν νέες θεραπείες και νέες τάσεις μακιγιάζ.

Το συνέδριο περιλάμβανε παρουσιάσεις Μακιγιάζ Νύφης, Face Painting και NailArt. Οι φοιτήτριες του KES College «διασταύρωσαν» τα πινέλα τους και τη δημιουργικότητά τους και με αστείρευτη έμπνευση έδειξαν όλο το ταλέντο που διαθέτουν. Τέλος παρουσίασαν τις δημιουργίες τους με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο κάνοντας τις ίδιες και το κολλέγιό τους περήφανους.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter798