Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανανέωσε το Μνημόνιο Συνεργασίας του με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα


Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, ανανέωσαν και επικαιροποίησαν τη συνεργασία τους, με στόχο την περεταίρω προαγωγή δράσεων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος. Η τελετή υπογραφής του ανανεωμένου Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου στην πανεπιστημιούπολη  του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Μερικοί από τους κοινούς στόχους των ιδρυμάτων είναι η  συνδιοργάνωση και υλοποίηση διαλέξεων, σεμιναρίων και συνεδρίων ενημερωτικού και ερευνητικού περιεχομένου σε θέματα που αφορούν σε κοινούς τομείς δραστηριοτήτων τους.

Το μνημόνιο  υπέγραψαν, εκ μέρους του Πανεπιστημίου, ο καθηγητής Ανδρέας Ευσταθίου, Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και από πλευράς του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος η πρόεδρος του Καραϊσκακειου Ιδρύματος κυρία Πόπη Κανάρη.  Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο κύριος Παύλος Κωστέας από την πλευρά του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και από την πλευρά του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ο καθηγητής Λοϊζος Συμεού, Αντιπρύτανης, Ακαδημαϊκών Θεμάτων, ο καθηγητής Μάριος Βρυωνίδης, Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Παναγιώτης Παπαγεώργης, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











568