Έτοιμος για λύσεις στα προβλήματα των κυβερνητικών ιατρών εμφανίζεται ο Φίλιππος Πατσαλής


Ανακοίνωση σχετικά με τη σημερινή συνάντηση του Φίλιππου Πατσαλή με την ΠΑΣΥΚΙ εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Υπουργός Υγείας παρουσιάζεται έτοιμος να εξεύρει λύσεις και να επιτύχει συγκλίσεις στα θέματα που απασχολούν την ΠΑΣΥΚΙ, όπως είναι η αποζημίωση για την υπερωριακή απασχόληση, η αποπαγοποίηση θέσεων και το θέμα των εκτάκτων, με σκοπό την κατάληξη σε πλήρη συμφωνία.

Στην ανακοίνωση, αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής: «Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών (ΠΑΣΥΚΙ) είχε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Φίλιππος Πατσαλής. Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Υπουργού νωρίς το πρωί, διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα, δίδοντας τη δυνατότητα στις πλευρές να ανταλλάξουν απόψεις σε σειρά θεμάτων που απασχολούν, τόσο το Υπουργείο Υγείας όσο και την ΠΑΣΥΚΙ. Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η αποζημίωση για την υπερωριακή απασχόληση των κυβερνητικών ιατρών, η αποπαγοποίηση θέσεων και το θέμα των εκτάκτων.

Ο Υπουργός Υγείας παρουσιάζεται έτοιμος να εξεύρει λύσεις και να επιτύχει συγκλίσεις στα θέματα που απασχολούν την ΠΑΣΥΚΙ, με σκοπό την κατάληξη σε πλήρη συμφωνία. Προς τούτο και απεύθυνε πρόσκληση στην ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι. για νέα συνάντηση η οποία και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου, στο γραφείο του».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











329