Ο Επίτροπος Εθελοντισμού καλεί σε στήριξη του ΠΑΣΥΚΑΦ


Ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη σε χαιρετισμό στην εκδήλωση του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, Λάρνακας, «Γραμμή Ζωής» ανέφερε ότι κάθε χρόνο περισσότερα από 3.000 νέα πρόσωπα μπαίνουν στη μάχη κατά του καρκίνου.

«Όλοι μας έχουμε κάποιο δικό μας άτομο το οποίο έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο», είπε και έκανε έκκληση στήριξης της εκστρατείας του ΠΑΣΥΚΑΦ, συνεισφέροντας οικονομικά η συμβάλλοντας με την εθελοντική προσφορά.
Περαιτέρω ο Επίτροπος ανέφερε πως ένα μεγάλο κομμάτι του τομέα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και του εθελοντισμού δραστηριοποιείται στο τομέα της υγείας, προσθέτοντας ότι η δράση του ΠΑΣΥΚΑΦ  είναι υποστηρικτική προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους και είναι χιλιάδες οι περιπτώσεις ασθενών οι οποίοι αποτείνονται στον ΠΑΣΥΚΑΦ για στήριξη η οποία παρέχεται δωρεάν.  
"Είμαστε όλοι εδώ σήμερα για να συνεισφέρουμε και στηρίξουμε  το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ και να δώσουμε το μήνυμα προς τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας ότι δεν είναι μόνοι, αλλά είμαστε μαζί τους, στη μάχη για την ζωή" κατέληξε.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter1358