Επιδείξεις αντιμετώπισης καρδιακής ανακοπής στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Πάφο


Πρωτοβουλία για διοργάνωση εκδήλωσης ανέλαβε σήμερα το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Πάφο, στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας «Restart a Heart Day-Ευρωπαϊκή Μέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς» του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (European Rescusitation Council ERC www.erc.edu).

Στην εκδήλωση που, σύμφωνα με ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, από τις 13:00 έως τις 14:00, με σύνθημα «Let ‘s save people», ομιλητές θα είναι ο Δρ. Γιάννης Μιχαηλίδης Ειδικός Καρδιολόγος, σε συνεργασία με το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μαζί με τον Υπεύθυνο Γιατρό Δρ. Ηρακλή Ηρακλέους. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με απώτερο σκοπό την αύξηση της επιβίωσης θυμάτων καρδιακής ανακοπής.

Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο του νοσοκομείου και στο πλαίσιο της θα γίνουν επιδείξεις αντιμετώπισης καρδιακής ανακοπής, ενώ θα ακολουθήσει πρακτική εξάσκηση από τους παρευρισκόμενους, υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών από το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του νοσοκομείου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1469