Έναρξη λειτουργίας Καρδιοχειρουργικού Τμήματος στο Mediterranean Hospital of Cyprus


Ο Κύπριος καρδιοχειρουργός Δρ. Σωτήρης Τσαγκάρης αναλαμβάνει την ιατρική ευθύνη λειτουργίας του νέου Καρδιοχειρουργικού Τμήματος στο Mediterranean Hospital of Cyprus από τον Οκτώβριο 2015.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του νοσοκομείου:

«Ο Δρ. Τσαγκάρης εξηγεί ότι η δέσμευση και το όραμα του δεν ήταν μόνο η δημιουργία ενός καρδιοχειρουργικού τμήματος, αλλά η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης καρδιοχειρουργικής μονάδας στο πλαίσιο της σύγχρονης καρδιοχειρουργικής. “Δουλεύοντας σε αυτό το πλαίσιο μας δίδεται η ευκαιρία να προσφέρουμε μεταξύ άλλων, μεγαλύτερη γκάμα σύγχρονων θεραπευτικών επιλογώνπρος τον ασθενή”.

Τέλος, ο Δρ. Τσαγκάρης αναφέρθηκε στην μεγάλη λίστα αναμονής του καρδιοχειρουργικού τμήματος στο δημόσιο τομέα "Η καρδιακή νόσος είναι η κύρια αιτία θνησιμότητας σε όλο τον κόσμο καιδυστυχώς το είδος της ασθένειας που απαιτεί άμεση αντιμετώπιση. Το να ταξιδεύει ένας ασθενής στο εξωτερικό, ή ακόμη και σε μια άλλη πόλη, προκειμένου να λάβει άμεση θεραπεία δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση για όσους υποφέρουν από καρδιακές νόσους. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό το εγχείρημα θα αποτελέσει ένα αποτελεσματικό τρόπο για να εξομαλυνθεί η ταλαιπωρία αυτών των ασθενών, και θα βελτιώσει την πρόσβασή τους σε προηγμένες μορφές καρδιακής φροντίδας, εξασφαλίζοντας τους ότι θα λάβουν ασφαλή, υψηλής ποιότητας χειρουργική φροντίδα σε εύθετο χρόνο."

Ο Δρ. Τσαγκάρης λειτουργεί καθημερινά ιατρείο στο MediterraneanHospitalofCyprus στη Λεμεσό, έχει ήδη αναλάβει το ρόλο του ως επικεφαλής του Καρδιοχειρουργικού Τμήματος και έχει πραγματοποιήσει αριθμό επεμβάσεων με την συμμετοχή της εξειδικευμένης καρδιοχειρουργικής του ομάδας που βρίσκεται μόνιμα στη Λεμεσό».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1795