Ελένη Θεοχαρους: Να απλοποιηθούν οι όροι με τους οποίους οι γιατροί θα ενταχθούν στο ΓεΣΥ


«Όσον αφορά το Εθνικό Σύστημα Υγείας εμείς το στηρίζουμε, το στηρίξαμε και θα το στηρίζουμε με πάθος γιατί θα είναι μια κατάκτηση για τους ανυπεράσπιστους πολίτες αυτού του τόπου, για τους λιγότερο προνομιούχους, για αυτούς που βασανίζονται περισσότερο».
Αυτά ανέφερε σε σημερινές της δηλώσεις η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Δρ. Ελένη Θεοχάρους και πρόσθεσε: «Βλέπουμε όμως ότι οι διαδικασίες που ακολουθούνται έχουν πολλά λάθη και για αυτό η αντίδραση των γιατρών, η άρνηση τους να ενταχθούν, είτε ανήκουν ήδη στο δημόσιο στο τομέα είτε ανήκουν στον ιδιωτικό, θα δημιουργήσει θέλει δεν θέλει η κυβέρνηση προβλήματα, γιατί με το αποφασίζουμε και διατάζουμε δεν πρόκειται να εντάξει γιατρούς στο ΓεΣΥ».
«Άρα θα πρέπει να απλοποιηθούν οι όροι με τους οποίους οι γιατροί θα ενταχθούν στο σύστημα υγείας» τόνισε χαρακτηριστικά.
Καταληκτικά, η κ. Θεοχάρους είπε «παράλληλα η αυτονόμηση των νοσοκομείων αν δεν γίνει με το σωστό τρόπο, πολύ φοβόμαστε ότι θα οδηγήσει στα τραγικά παραδείγματα που έχουμε από το παρελθόν, στις κυπριακές αερογραμμές, στην ΣΚΤ και πολλά αλλά ανάλογα και θα βρεθούμε κάποια στιγμή να δούμε τα κρατικά νοσηλευτήρια να πέφτουν στα χέρια των αετονύχιδων οι οποίοι ακονίζουν τα νύχια τους, και έχουμε πληροφορίες για αυτό».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











269