«Νίκησε τις καρδιοπάθειες με την καρδιά σου» με αρωγό την Medochemie


Αρωγός της Εκστρατείας Διαφώτισης για τις καρδιοπάθειες ήταν και φέτος η Medochemie. Η Καμπάνια Ενημέρωσης που έστειλε το μήνυμα «Νίκησε τις καρδιοπάθειες με την καρδιά σου», διοργανώθηκε από την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Η Medochemie ως διαχρονικός χορηγός, στήριξε την προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για την πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων, τα οποία συνιστούν τη βασικότερη αιτία θανάτου παγκοσμίως, με περισσότερους από 17.5 εκατομμύρια θανάτους ετησίως.

Στη διάρκεια της Εκστρατείας Διαφώτισης προβλήθηκαν τηλεοπτικά ενημερωτικά σποτ, ενώ παράλληλα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο δημοσιεύθηκαν άρθρα, παρουσιάσεις και δελτία τύπου σχετικά με τους κινδύνους και την πρόληψη των καρδιοπαθειών. Τις ενέργειες ευαισθητοποίησης του κοινού ενίσχυσαν στοχευμένες συνεντεύξεις Καρδιολόγων - μελών της ΚΕΚ, σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά ΜΜΕ. Μηνύματα ευαισθητοποίησης διαδόθηκαν στο κοινό και μέσω των Social Media.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie κ. Νίκος Χρηστίδης, ανέφερε ότι η εταιρεία στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, επικροτεί, στηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε δράσεις, που αφορούν στην προστασία  του πολύτιμου αγαθού της Υγείας, συμβάλλοντας παράλληλα στην καλύτερη διαχείριση των αναγκών του πληθυσμού και στην επίτευξη υψηλότερου επιπέδου διαβίωσης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











2693