Ύμνος Δοξαστικός για τις γυναίκες που αγαπούμε… με μουσική, κατά του καρκίνου του μαστού


Βραδιά ποίησης και μουσικής, για τις γυναίκες που αγαπούμε…, διοργανώνει το American Breast Center, στις 11 Οκτωβρίου, στις 20:30, στο Αρχοντικό Αξιοθέα, με αφορμή τον μήνα κατά του καρκίνου του μαστού. Στην εκδήλωση « Ύμνος Δοξαστικός για τις γυναίκες που αγαπούμε…», θα συμμετάσχουν το μουσικό συγκρότημα «Χειμερινοί Κολυμβητές» και το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος πανευρωπαϊκά στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ευαισθητοποίησης το American Breast Center δίδει έμφαση στην πρόληψη μέσω της έγκαιρης διάγνωσης, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μείωση της ηλικιακής επίπτωσης και αύξηση των κρουσμάτων του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός, ότι σύμφωνα με στοιχεία, στην Κύπρο παρατηρείται καθυστέρηση της πρώτης μαστογραφίας από μεγάλο αριθμό γυναικών.

Χορηγοί της εκδήλωσης « Ύμνος Δοξαστικός για τις γυναίκες που αγαπούμε…», τα TGI Fridays και το Hard Rock Café Ayia Napa.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











601