Σύνδεσμος Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου: Ημερίδα και διάλεξη για τον Αυτισμό


Ο Σύνδεσμος Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου σε συνεργασία με την ΠΟΕΔ Αμμοχώστου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Αυτισμός και η λειτουργικότητά του στο σχολικό πλαίσιο» και διάλεξη με θέμα: «Η διάγνωση του αυτισμού με βασικές και ευκρινείς λεπτομέρειες για τους γονείς».

Ημερίδα για τον Αυτισμό

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αγίας Νάπας, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, από τις 9:00 π.μ.- 4:00 μ.μ. Εισηγητής θα είναι ο  Ευστράτιος Αλεξάνδρου, εργοθεραπευτής, advanced στην Παιδιατρική Εργοθεραπεία και εξειδικευμένος σε αναπτυξιολογικά και νευροψυχολογικά τεστ.

Ο κ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ είναι εργοθεραπευτής με 33ετή εμπειρία στην Παιδιατρική Εργοθεραπεία και εξειδικευμένος στη Μέθοδο Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης και άλλων εξειδικευμένων μεθόδων αντιμετώπισης των διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος και λοιπόν νευροαναπτυξιακών δυσκολιών.

Από το 1998 διευθύνει την Εταιρεία Ειδικής Αγωγής «ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ», που εφαρμόζει εξειδικευμένα προγράμματα αντιμετώπισης Αναπτυξιακών Δυσκολιών. Συμμετείχε ως εισηγητής σε πληθώρα ελληνικών και διεθνών συνεδρίων και επιστημονικών ημερίδων. Έχει συγγράψει 5 βιβλία ενώ άλλα δύο βρίσκονται υπό έκδοση.

Είναι Πρόεδρος του Σωματείου Μονάδων Πρωτοβάθμιας Παροχής Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας σε Παιδιά και Εφήβους, Γ.Γ. του Δικτύου Επιστημόνων για τον Αυτισμό και μέλος της World Health Organization for the Global Clinical Practice Network for ICD-11 και του Πανελληνίου Συλλόγου Εργοθεραπευτών.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

https://www.autismsupportfamagusta.com, Ιστοσελίδα ΠΟΕΔ, http://bit.ly/36EKikV .

Δικαίωμα συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ.

Διάλεξη για τον Αυτισμό

Την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα  7:00 μ.μ. – 8:30 μ.μ. στο Μουσείο Θάλασσα Αγίας Νάπας θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα:  «Η διάγνωση του αυτισμού με βασικές και ευκρινείς λεπτομέρειες για τους γονείς». Τη διάλεξη θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός  Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος. Η διάλεξη είναι ανοικτή για το κοινό
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter
549