Πρεμιέρα απόψε για την εκπομπή του ΙΚυ «Επιστήμη και Κοινωνία» με πρώτο θέμα τα εμβόλια


Απόψε στις 23:00 κάνει πρεμιέρα στο ΡΙΚ1, η εκπομπή του Ινστιτούτου Κύπρου«Επιστήμη και Κοινωνία», με πρώτο θέμα τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την εκπομπή συντονίζει ο καθηγητής του Ινστιτούτου Κύπρου, Κώστας Παπανικόλας, ενώ το ρόλο της παρουσιάστριας αναλαμβάνει η Νατάσα Καυκαλιά, Λειτουργός του Ινστιτούτου Κύπρου.

Φιλοξενούμενοι στην εκπομπή οι Γιώργος Χριστοφίδης, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου και Καθηγητής Μεταδοτικών Ασθενειών και Ανοσίας, Χαράλαμπος Γώγος, Καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών και Γιώργος Παυλάκης, διακεκριμένος γιατρός-ερευνητής στο τμήμα Ανθρώπινων Ρετροϊών,  στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η εκπομπή «Επιστήμη και Κοινωνία», η οποία αποτελεί μια συμπαραγωγή του Ινστιτούτου Κύπρου και του ΡΙΚ, αναλύει επικαιρα ζητημάτα, που απασχολούν την κοινωνία, με διακεκριμένους επιστήμονες από την Κύπρο, την Ελλάδα και την ελληνόφωνη διασπορά, να δίνουν εμπεριστατωμένες απαντήσεις, μέσα από σύγχρονη προσέγγιση, έρευνες, συμπεράσματα και εισηγήσεις

Το κοινό μπορεί να συμμετάσχει στην εκπομπή αποστέλλοντας τις δικές του ερωτήσεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση epistimi&[email protected] ή στη σελίδα στο Facebook @EpistimiKaiKoinonia.

Η εκπομπή «Επιστήμη και Κοινωνία» θα προβάλλεται από το ΡΙΚ1 και το Δορυφορικό Πρόγραμμα, κάθε δεύτερη Παρασκευή, στις 23:00 και σε επανάληψη από το ΡΙΚ1 την Κυριακή, στις 11:00 και από το ΡΙΚ2 τη Δευτέρα, στις 18:30.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται μέσω live streaming και από τη σελίδα του ΡΙΚ: http://cybc.com.cy/live-tv/%cf%81%ce%b9%ce%ba-1/

Χορηγός της εκπομπής η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter
761