Ήταν όλοι εκεί για την Πορεία Χριστοδούλας 2023


 Μικροί και μεγάλοι περπάτησαν και έδωσαν το μήνυμα ότι οι ασθενείς με καρκίνο δεν είναι μόνοι

Πλήθος πολιτών σε όλες τις πόλεις, ήταν εκεί, για άλλη μια χρονιά περπατώντας στο πλαίσιο της 48ης Πορείας Χριστοδούλας και στηρίζοντας το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Η Πορεία Χριστοδούλας, πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις και συγκέντρωσε πολίτες όλων των ηλικιών. Στη Λευκωσία η εκκίνηση της Πορείας δόθηκε στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». Στη Λεμεσό η εκκίνηση έγινε από τον Μόλο, στη Λάρνακα από την εξέδρα στις Φοινικούδες, στην Αμμόχωστο από το Δημαρχείο Δερύvειας και στην Πάφο η πορεία ξεκίνησε από το Δημαρχείο Πάφου.

Η Πορεία Χριστοδούλας, αποτελεί τη μεγαλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης της κυπριακής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στον καρκίνο.

Κατά την τελετή έναρξης της Πορείας Χριστοδούλας στη Λευκωσία, ο Δρ. Αδάμος Αδάμου, Προέδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου εξέφρασε τη μεγάλη συγκίνηση του Συνδέσμου για την κυπριακή κοινωνία, η οποία πιστή στο κάλεσμά του άνοιξε και πάλι την αγκαλιά της για να στηρίξει το έργο του. Ένα έργο που συνεχώς εξελίσσεται και επεκτείνεται, για να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς τους συνανθρώπους μας που τους άγγιξε ο καρκίνος. «Με συμμάχους μας όλους εσάς, καταφέρνουμε ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ασθενών να έχει πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας όπου και όποτε τις χρειάζονται. Υπηρεσίες που καλύπτουν σφαιρικά τις ανάγκες τόσο των ιδίων των ασθενών όσων και των μελών των οικογενειών τους, με στόχο να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους», επεσήμανε ο Δρ. Αδάμου.

Πιστός σύμμαχος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου εδώ και 25 χρόνια είναι η Τράπεζα Κύπρου, που βρίσκεται σταθερά δίπλα στον Σύνδεσμο και στηρίζει δυναμικά και ουσιαστικά κάθε του ενέργεια.  Την εκστρατεία στηρίζει το SupportCY, ενώ το Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών «ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου, ενισχύει το έργο του Συνδέσμου, προσφέροντας €0.05  στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για κάθε συναλλαγή στις επιχειρήσεις του Σχεδίου Ανταμοιβή.

Στον χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου Πανίκος Νικολάου διαβεβαίωσε

πως η Τράπεζα θα συνεχίσει να είναι εδώ, μαζί με όλους, ώστε «να παρέχεται σε όλους τους ασθενείς η κατάλληλη φροντίδα και περίθαλψη καθώς και η κατάλληλη στήριξη για τις δύσκολες στιγμές που θα ακολουθήσουν για αυτούς και τις οικογένειές τους».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











744