Ξεκινά ο οδικός έρανος της Πορείας Χριστοδούλας


Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και Τράπεζα Κύπρου, μαζί στη μάχη ενάντια στον καρκίνο, καλούν όλους να γίνουν και φέτος η δύναμη των μαχητών της ζωής.

Αύριο, Πέμπτη, 14 Απριλίου ξεκινά ο οδικός έρανος στο πλαίσιο της 47ης Πορείας Χριστοδούλας. Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου, του διαχρονικού συμμάχου του Συνδέσμου, καλεί το κοινό να στηρίξει για ακόμα μια χρονιά το έργο του.

Η Πορεία Χριστοδούλας αποτελεί την μεγαλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης της κυπριακής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, αλλά και κύριο οικονομικό αιμοδότη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. 

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου προσφέρει κάθε χρόνο σε χιλιάδες ασθενείς με εμπειρία καρκίνου υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας, συμπληρωματικά με τη θεραπεία που λαμβάνουν. Πέραν της λειτουργίας δύο Κέντρων Ανακουφιστικής Φροντίδας, την «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία]και το «Ευαγόρειο» στη Λεμεσό, οι υπηρεσίες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου περιλαμβάνουν κατ’ οίκον νοσηλευτική φροντίδα ασθενών, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και χειρισμού λεμφοιδήματος, αρωματοθεραπεία και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα της Λευκωσίας και της Λεμεσού.

Πιστός σύμμαχος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου εδώ και 24 χρόνια είναι η Τράπεζα Κύπρου, που βρίσκεται σταθερά δίπλα στον Σύνδεσμο και στηρίζει δυναμικά και ουσιαστικά κάθε του ενέργεια.  Την όλη εκστρατεία στηρίζει το SupportCY, ενώ το Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών «ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου, ενισχύει το έργο του Συνδέσμου, προσφέροντας €0.05  στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για κάθε συναλλαγή στις επιχειρήσεις του Σχεδίου Ανταμοιβή.

Η Πορεία Χριστοδούλας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 17 Απριλίου 2022, στις 10:30 π.μ. σε όλες τις πόλεις. Για περισσότερες πληροφορίες για τις Πορείες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.stimaxi.com.cy ενώ, εκτός από τον οδικό έρανο, μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου με τους πιο κάτω τρόπους:

  • Ηλεκτρονικές εισφορές στο www.stimaxi.com.cy
  • Μέσω SMS στο 7060: CAS 5 για εισφορές €5, CAS 3 για εισφορές €3, CAS 1 για εισφορές €1.



Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











886