Eκδήλωση για ευαισθητοποίηση του κοινού διοργάνωσε η Europa Donna στο Κάστρο της Πάφου


 Mάριος Χαραλαμπίδης: Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πιο συχνή κακοήθεια στις γυναίκες. Οι αριθμοί δεν είναι ενθαρρυντικοί αλλά ενθαρρυντικό είναι το ποσοστό ίασης.

Eκδήλωση με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής η Europa Donna στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Κάτω Πάφου.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Europa Donna Kύπρου Mάριος Χαραλαμπίδης, ανέφερε πως σήμερα διοργανώνουν  ένα sponsor work στην Πάφο, από την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Κάτω Πάφου μέχρι το ξενοδοχείο Ιλίσιουμ μετά επιστροφής στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει η Europa Donna για τα είκοσι χρόνια προσφοράς, τόσο προς τους ασθενείς όσο και προς την κοινωνία γενικότερα.

Πρόσθεσε πως θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις τόσο τοπικές όσο και παγκύπριες, ενώ με αφορμή τα εικοσάχρονα της Europa Donna, ανέφερε ότι οι δράσεις τους θα ενισχυθούν. Κορύφωση, όπως είπε,  θα αποτελέσει  η πορεία που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, τον μήνα ευαισθητοποίησης και εξέφρασε την ελπίδα όπως γίνει με φυσική παρουσία .

Επιπρόσθετα ο κ. Χαραλαμπίδης είπε πως ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πιο συχνή κακοήθεια στις γυναίκες, δηλώνοντας πως οι αριθμοί δεν είναι ενθαρρυντικοί αλλά ενθαρρυντικό είναι το ποσοστό ίασης αφού η επιστήμη εξελίσσεται συνεχώς,  ενώ δίνεται βαρύτητα στο κομμάτι της πρόληψης στο οποίο η Europa Donna διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο

Η Μαρία Κυριακίδου επικεφαλής εθελόντρια της Europa Donna στην Πάφο εξέφρασε την ικανοποίηση της για την συμπαράσταση του κόσμου που στέκεται πάντα, όπως είπε, στο πλευρό της Europa Donna Πάφου. «Αυτή η βοήθεια», συνέχισε, «μας δίδει μεγάλη δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο της Europa Donna».  Ακολούθως απηύθυνε έκκληση για ευαισθητοποίηση και περισσότερων εθελοντών.  \

ΠΗΓΗ-ΚΥΠΕ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











3511